Võis praetud Brüsseli kapsas

Pae kapsaid võis, millele soola ja suhkru kontrast annab mõnusa maitsenüansi.

Valmistamine

  1. Lõika 3 sepikuviilu kuubikuteks ning rösti kuumal kuival pannil kuldpruuniks.
  2. Kuumuta pannil õli, lisa või ja lase sulada. Pruunista poolitatud kapsaid mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja mõne näputäie suhkruga ning küpseta veel veidi.
  3. Vala kapsad kaussi, sega juurde röstitud seemned, sepikukuubikud, riivitud parmesan ja värsked ürdid.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Sepik
400 g – Brüsseli kapsas
4 spl – Päevalilleseemned
50 g – Parmesan
2 spl – Tüümian värske
4 spl – Õli
2 spl – Või
1 g – Sool
1 g – Suhkur