Rabarberikrõbedik

Rabarberikrõbedik.

Valmistamine

  1. Sega tükeldatud rabarber suhkruga, tõsta ahjuvormi ning küpseta 10–15 minutit 180-kraadises ahjus. Võid lisada vormi põhja ka veidi vett.
  2. Taina jaoks näpi koostisained segamini, kuni moodustub purutaoline mass.
  3. Puista puru eelküpsetatud rabarberitele ning aseta veel ahju. Küpseta ligi 30 minutit, kuni krõbedik on pealt kuldpruun. Serveeri kuumalt koos jäätisega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
700 g – Rabarber
1 tl – Kaneel jahvatatud
1 dl – Pruun suhkur
Puru
100 g – Nisujahu
100 g – Kaerahelbed
100 g – Või
1 dl – Pruun suhkur
0.50 tl – Küpsetuspulber
Serveerimiseks
4 spl – Vanillijäätis