Müsli kaerakliide ja kuivatatud jõhvikatega

Müsli kaerakliide ja kuivatatud jõhvikatega.

Valmistamine

  1. Kuumuta ahi 120–130 kraadini. Sega kausis kaerahelbed ja -kliid, hakitud pähklid ning suhkur, teises kausis aga mesi või vahtrasiirup, õli ja sool.
  2. Sega kausitäied omavahel ning puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  3. Küpseta, segades iga veerand tunni tagant, umbes 1 tund 15 minutit. Sega juurde kuivatatud jõhvikad ja kalla säilituspurki.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Põhikoostisosad
5 dl – Kaerahelbed
2 dl – Kaerakliid
2 dl – Mandel
2 dl – Sarapuupähkel
0.50 dl – Tume suhkur
0.50 dl – Mesi
0.50 dl – Õli
2 dl – Kuivatatud jõhvikad