Tomatisupp küüslaugukanaga

Purustatud tomatitest saab kiiresti valmistada maitsva supi, mida võib serveerida ka ilma lihata – hoopis krõbedate leivakuubikute ja parmesani juustuga.

Valmistamine

  1. Tambi fileetükk kile vahel õhemaks. Kuumuta pannil õli. Tõsta broilerifilee pannile ja pruunista ühelt poolt korralikult jumekaks. Raputa peale soola ja pipart ning pressi pannile ka 2 küüslauguküünt. Keera broilerifilee ümber ja lase ka teiselt poolt küpseda.
  2. Haki sibul peeneks, kuumuta poti põhjas veidi õli ning prae sibulad klaasjaks (lisa ka veidi soola, siis ei lähe sibul kõrbema). Pressi juurde 1 küüslauguküüs ja pruunista veel veidi. Vala juurde tomatipüree ja purustatud tomatid. Lase segul keema tõusta. Maitsesta suppi mee, Worcesteri kastme, soola ja pipraga. Lisa basiilikulehed. Püreesta supp. Serveeri broilerifilee, riivitud parmesani, törtsu oliiviõli ja värske basiilikuga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Küüslaugukana
250 g – Broilerifilee
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Küüslauk
1 tl – Õli
Tomatisupp
1 tk – Sibul
400 ml – Purustatud tomatid
250 ml – Tomatipasta
1 spl – Mesi
2 dl – Worcestershire kaste
1 g – Sool
1 g – Must pipar
3 spl – Basiilik värske
2 spl – Parmesan
1 spl – Oliiviõli