Kruubisupp suitsulihaga

Supi valmistamisel kasutatakse juba valmiskeedetud kruupe, mistõttu läheb selle tegemine väga kiiresti.

Valmistamine

  1. Kuumuta poti põhjas õli. Lisa viilutatud porgand, kuubikuteks lõigatud liha ja pressitud küüslauguküüs. Kõige lõpuks pane juurde kruubid.
  2. Vala peale keev vesi, lisa puljongikuubik ning jäta supp kaane alla 10 minutiks podisema. 3. Võta pott tulelt ja sega juurde värske maitseroheline. Vajaduse korral maitsesta soola ja pipraga. Serveeri hakitud munaga.

Nipid ja soovitused

Keedetud muna asemel võib supi sisse keeta kooreta munad.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
400 ml – Odrakruubid
200 g – Suitsuliha
1 tk – Porgand
2 tk – Muna
1 tk – Küüslauk
3 spl – Õli
1 tk – Puljongikuubik kana
4 spl – Maitseroheline