Kilu-ceviche

Kilu-ceviche on mõnus kate mustale röstitud leivale, millele on määritud aus kiht taluvõid. Sobib hästi ka salatikorvide täitmiseks.

Valmistamine

  1. Haki kilu, poolita sibulad ja lõika tomatid sektoriteks.
  2. Sega värskelt pressitud 1 spl sidrunimahla, 2 tl sibulamarinaadi ja hakitud maitserohelisega.
  3. Maitsesta soola ja pipraga

Nipid ja soovitused

Kilu võib asendada siia- või vimmafileega ning sidruni laimiga. Sel juhul maitsesta kala julgemalt ning lase ceviche’il enne serveerimist külmas maitseid koguda.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
100 g – Vürtsikilufilee
70 g – Marineeritud pärlsibul
70 g – Kirsstomat
1 spl – Sidrun
1 spl – Murulauk värske
1 spl – Till värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar