Bolognese kaste

“Võluväega” roog mekib minu teada peaaegu igale lapsele. Alati. Mitu päeva järjest.

Valmistamine

  1. Prae sibul ja kaks hakitud küüslauguküünt õlis klaasjaks, lisa liha ja maitseained ning prae liha jumekaks.

  2. Kalla hulka vein/mahl ning keeda, kuni see peaaegu ära keeb. Vala hulka tomatikonservid ja puljong ning keeda tasasemal tulel umbes tunnike.

Nipid ja soovitused

Soovi korral maitsesta tšillihelvestega. Juurde keeda pasta pakendil oleva juhise järgi, nõruta ja lisa kastmele. Sega läbi ning serveeri riivitud juustu, näiteks parmesaniga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
0.75 dl – Oliiviõli
400 g – Veisehakkliha
3 tl – Mündilehed
1 tk – Kaneelikoor
2 spl – Worcestershire kaste
1 spl – Paprika jahvatatud
3 dl – Valge vein
2 tk – Purustatud tomatid
3 dl – Kanapuljong