Kategooriad
Risoto lillkapsaga
Risoto lillkapsaga
Valmistamine
- Haki porru ja küüslauk (1 küüs) peeneks. Sulata või pannil.
- Lisa sulatatud võile porru ja küüslauk, riis ning lillkapsaõisikud.
- Lisa vein ja keeda tasasel tulel, kuni see aurustub.
- Seejärel lisa pool puljongist. Kui see on aurustunud, vala juurde ülejäänud pool.
- Kui riis on peaaegu pehme, lisa suitsujuust ja hauta, kuni riis on täiesti pehme.
Nipid ja soovitused
Seda rooga võid serveerida nii lisandi kui ka pearoana. Kaunistada võid porru ja peekoniribadega.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
100 g – Porrulauk
40 g – Või
1 g – Must pipar
250 g – Lillkapsas
1 g – Sool
1 dl – Valge vein
1 tk – Küüslauk
40 g – Suitsujuust
2.50 dl – Köögiviljapuljong
1 dl – Risotoriis
1 g – Tšillihelbed