Kana-kukeseenerullid

Kana-kukeseenerullid.

Valmistamine

  1. Haki sibul ja 2 küüslauguküünt, kuumuta kergelt õlis, lisa hakkliha. Prae kergelt läbi. Haki seened ja prae võis läbi (kuni seentest eralduv vesi aurustub). Sega hakklihamass seente ja toorjuustuga, lisa hakitud päikesekuivatatud tomatid, veidi nende hoidiseõli ning tomatikaste. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Täida 18 toru seguga ja lao küpsetusvormi. Tõsta peale viilutatud konservtomatid ja kalla üle kastmega. Kastmeks sega jahu vahukoorega ning maitsesta soola ja pipraga. Peale raputa riivjuustu.
  3. Küpsetada 200-kraadises ahjus, kuni kaste imendub ja pasta on valmis. Serveerimisel lisa basiilikulehti.

Nipid ja soovitused

Toorjuustu võid asendada peotäie riivjuustuga.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Pasta Cannelloni
300 g – Broilerifilee hakkliha
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
1 spl – Või
200 g – Toorjuust
200 g – Riivjuust
300 g – Kukeseen värske
400 g – Kooritud tomatid
2 dl – Tomatikaste
5 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Basiilik värske
Kaste
400 ml – Vahukoor
1 spl – Nisujahu
1 g – Sool
1 g – Must pipar