Kana-kukeseenerullid

Kana-kukeseenerullid.

Valmistamine

  1. Haki sibul ja 2 küüslauguküünt, kuumuta kergelt õlis, lisa hakkliha. Prae kergelt läbi. Haki seened ja prae võis läbi (kuni seentest eralduv vesi aurustub). Sega hakklihamass seente ja toorjuustuga, lisa hakitud päikesekuivatatud tomatid, veidi nende hoidiseõli ning tomatikaste. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Täida 18 toru seguga ja lao küpsetusvormi. Tõsta peale viilutatud konservtomatid ja kalla üle kastmega. Kastmeks sega jahu vahukoorega ning maitsesta soola ja pipraga. Peale raputa riivjuustu.
  3. Küpsetada 200-kraadises ahjus, kuni kaste imendub ja pasta on valmis. Serveerimisel lisa basiilikulehti.

Nipid ja soovitused

Toorjuustu võid asendada peotäie riivjuustuga.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Kukeseen värske
1 g – Must pipar
1 spl – Basiilik värske
1 tk – Pasta Cannelloni
1 g – Sool
1 spl – Või
400 g – Kooritud tomatid
300 g – Broilerifilee hakkliha
2 dl – Tomatikaste
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
200 g – Riivjuust
200 g – Toorjuust
1 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis
Kaste
1 g – Must pipar
1 g – Sool
1 spl – Nisujahu
400 ml – Tere vahukoor