Kalkuni-mustrõikakaste

Mustrõigas annab mahedale kastmele pisut vürtsikat maitset. Lisandiks sobib keedetud riis.

Valmistamine

  1. Lõika kalkuniliha ribadeks ja pruunista õlis. Lisa hulka hakitud sibul ja kuumuta, kuni liha on pehme, 7–9 minutit.
  2. Lisa puljong, kohvikoor ja must pipar ning kuumuta keemiseni. Lisa kastmepaksendaja ja peene riiviga riivitud mustrõigas, kuumuta segades läbi ja hauta mõni minut. Maitsesta rosé pipraga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
400 g – Kalkunifilee
1 spl – Õli
2 tk – Sibul
2 dl – Vahukoor
4 dl – Kanapuljong
1 g – Must pipar
200 g – Mustrõigas
1 g – Rosepipar jahvatamata
2 spl – Hele kastmepaksendaja