Kategooriad
Kalkuni-mustrõikakaste
Mustrõigas annab mahedale kastmele pisut vürtsikat maitset. Lisandiks sobib keedetud riis.
Valmistamine
- Lõika kalkuniliha ribadeks ja pruunista õlis. Lisa hulka hakitud sibul ja kuumuta, kuni liha on pehme, 7–9 minutit.
- Lisa puljong, kohvikoor ja must pipar ning kuumuta keemiseni. Lisa kastmepaksendaja ja peene riiviga riivitud mustrõigas, kuumuta segades läbi ja hauta mõni minut. Maitsesta rosé pipraga.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
200 g – Mustrõigas
400 g – Kalkunifilee
2 spl – Hele kastmepaksendaja
1 g – Rosepipar jahvatamata
1 g – Must pipar
2 tk – Sibul
2 dl – Tere vahukoor
4 dl – Kanapuljong
1 spl – Õli