Feta-brokkoli pirukas

Feta-brokkoli pirukas.

Valmistamine

  1. Sega omavahel jahu, kaerahelbed ja küpsetuspulber. Sega juurde pehme või. Lisa külm vesi ja sega tainas ühtlaseks.
  2. Suru tainas lahtikäiva pirukavormi põhjale ja külgedele. Küpseta 225°C juures ~10 minutit.
  3. Poolita tomatid, tükelda fetajuust, brokkoli. Vala suurem osa täidise koostisainetest põhjale, puista peale osa oliive.
  4. Sega omavahel maitsestamata toorjuust, hapukoor, munad, lisa must pipar. Vala segu täidise peale. Puista peale ülejäänud täidise koostisained.
  5. Küpseta 220°C juures ~30 minutit.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Täidis
1 dl – Mustad oliivid kivita
200 g – Brokoli värske
150 g – Toorjuust maitsestamata
200 g – Feta juust
250 g – Kirsstomat
2 tk – Muna
250 g – Hapukoor
0.50 tl – Must pipar
Põhi
2 dl – Nisujahu
1 tl – Küpsetuspulber
1 dl – Kaerahelbed
100 g – Või
0.50 dl – Vesi