Oasupp hakklihaga

Oasupp hakklihaga.

Valmistamine

  1. Pruunista poti põhjas hakkliha, lisa hakitud sibul ja 2 küüslauguküünt, maitsesta soola ja pipraga.
  2. Vala juurde nõrutatud oad, purustatud tomatid, vesi ja puljongikuubik. Lase keema tõusta. 3. Lisa makaronid ja külmutatud aedoad. Keeda vaiksel tulel kuni makaronid on pehmed. Maitsesta tüümianiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 g – Sool
400 g – Kodune hakkliha
1.20 L – Vesi
400 g – Konservoad soolvees
1 g – Must pipar
1 spl – Tüümian värske
1 tk – Sibul
1 tk – Puljongikuubik veiseliha
200 g – Aedoad külmutatud
1 tk – Küüslauk
2 dl – Farfalle pasta
400 g – Purustatud tomatid