Tuunikala lasanje

Tuunikala lasanje.

Valmistamine

  1. Määri vorm võiga, vala põhjale tomatikastet ja aseta sinna kolm lasanjeplaati. Laota lasanjeplaatidele tomatikastet, tuunikala ja juustu. Tee ka järgmised kaks kihti samamoodi.
  2. Kata viimane kiht lasanjeplaatidega, määri peale tomatikaste, raputa pinnale riivjuustu ja pitsamaitseainet. Kaunista viilutatud oliividegaKüpseta 175°C juures ~40 minutit. Enne serveerimist lase 10-15 minutit taheneda.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
1 spl – Või
1 dl – Mustad oliivid kivita
5 g – Pizzamaitseaine
350 g – Emmentali juust
185 g – Tuunikala tükid õlis
1 tk – Lasanjeplaadid
350 g – Tomatikaste ürtidega