Köögiviljarosolje

Neile, kes ei soovi rohke koore ja majoneesiga rosoljet, on just see oliiviõliga köögiviljasalat maitsvaks aseaineks.

Valmistamine

Keeda peet, kartulid, porgand. Nõruta herned ja paprikaribad (külmutatud herneid kasutades kalla nood sõelal keeva veega üle), ülejäänud köögiviljad ja muna tükelda kuubikuteks. Sega hulka oliiviõli ja hakitud murulauk, maitsesta salat soola ja pipraga, soovi korral ka sidrunipipraga. Soovi korral kaunista keedetud vutimunapoolikute ja hakitud murulauguga.

Nipid ja soovitused

Parim värskelt kokkusegatuna!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 tk – Peet
2 tk – Kartul
1 tk – Porgand
1 tk – Punane sibul
3 tk – Marineeritud kurk
2 dl – Marineeritud paprika
2 dl – Hernes konserveeritud
2 tk – Muna
4 spl – Oliiviõli
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Murulauk värske
1 g – Sidrunipipar jahvatatud
3 tk – Vutimunad