Pilaff peekoni ja kapsaga

Pilaff peekoni ja kapsaga.

Valmistamine

  1. Tükelda 8 peekoni viilu ja pruunista poti põhjas krõbedaks. Haki sibul, 2 küüslauguküünt ja ingver ning lisa potti. Kuumuta paar minutit. Lisa potti riis, karri ja prae paar minutit. Lisa puljong ja hauta umbes 15 minutit.
  2. Sulata eraldi potis või, viiluta kapsas ja hauta seda umbes kolm minutit või sees.
  3. Eralda tomatist seemned ja sisu ning lõika kuubikud. Lisa kapsahautise hulka. Maitsesta hakitud sibula, soola ja pipraga. Sega kapsa- ja riisisegu omavahel korralikult läbi. Kuumuta pilaff korraks läbi ja serveeri.

Nipid ja soovitused

Klassikalise riisipilafi asemel sobib sama rooga proovida ka kruupide või bulguriga. Võid kasutada klassikalist karrit, kuid sobib ka roheline karri, mis maitselt mahedam.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
3 spl – Või
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
1 spl – Ingver
0.25 tl – Sool
225 ml – Kanapuljong
100 ml – Roheline sibul
100 ml – Tomat
250 ml – Kapsas
0.50 tl – Karri
1 tk – Toorsuitsupeekon
175 ml – Pikateraline riis