Suvikõrvitsasalat kruupide ja pestoga

See mõnus suvesalat maitseb hea nii soojalt kui ka külmalt.

Valmistamine

  1. Lõika suvikõrvitsad viiludeks, küpseta grillil või pannil õlis. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Sega kruubid, tatar või kinoa pesto ja äädikaga, lisa juurde küpsetatud suvikõrvitsad. Maitsesta veel soolaga.
  3. Lõika juustunoaga peale juustulaastud, puista peale pestud rukolalehed ja hakitud metspähklid.

Nipid ja soovitused

Tatra võib asendada nisu- või odrakruupidega, kinoaga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 tk – Suvikõrvits
1 spl – Valge palsamiäädikas
1 tk – Rukkola
2 spl – Roheline pestokaste
3 dl – Tatar
2 spl – Oliiviõli
75 g – Röstitud pähklid
100 g – Parmesan
1 g – Must pipar
1 g – Sool