Porgandi-kõrvitsasupp ingveriga

Porgandi-kõrvitsasupp ingveriga

Valmistamine

  1. Kuumuta poti põhjas või. Lisa viilutatud porgand, tükeldatud kõrvits ja hakitud sibul ning kuumuta, kuni kõik on pehme (6‒8 minutit). Raputa peale soola.
  2. Lisa hakitud ingver, apelsinikooreribad, puljong ja vesi ning kuumuta keemiseni. Kata pott kaanega, alanda kuumust ja hauta 20 minutit.
  3. Eemalda supist apelsinikoor. Püreesta ja maitsesta supp. Serveeri toorjuustu ja maitserohelisega.

Nipid ja soovitused

Soovi korral võib ingveri ära jätta.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
3 spl – Või
4 dl – Kanapuljong
700 g – Kõrvits
4 dl – Vesi
2 spl – Ingver
2 tk – Sibul
700 g – Porgand
1 tk – Apelsin
4 spl – Toorjuust maitsestamata
1 g – Sool