Halloumi juust kuuma rabarberikastmega

Soe ja külm, värviline, magus ja soolane ‒ kõik koos. Imeline toit.

Valmistamine

  1. Rebi roheline vaagnale. Poolita kirsstomatid ja maitsesta soola-pipraga. Pane mitu panni korraga tulele või prae järjest – suhkruhernekaunad, poolitatud paksoid ja juust.
  2. Rohelist maitsesta kindlasti soolaga. Kuuma magushapu kastme jaoks haki rabarber, lase rabarberil koos 1 cm ingveri ja suhkruga pisikeses potis keema tõusta. Ainult korraks, muidu läheb liiga pehmeks.
  3. Kummuta kõik taldrikutele laiali. Peale veidi kuumal pannil röstitud seemneid. Naudi otsekohe.

Nipid ja soovitused

Halloumi tahab enne toidutegu külmas vees liguneda. Kui võimalik, siis oma pool tundi ja vett võiksid ka vahetada, muidu on see juust liiga soolane.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
100 g – Roheline
2 tk – Paksoi
200 g – Kirsstomat
100 g – Suhkruhernes
1 tk – Halloumi juust
1 spl – Oliiviõli
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Seemnesegu
Kaste
2 tk – Rabarber
1 tk – Ingver
1 spl – Suhkur
0.50 L – Vesi