Suvine külmsupp

Soojal ajal on üks suvine külmsupp alati kohustulik toit. See valmib kiiresti ja ilma suurema vaevata. Lisaks saad supile lisandiks valida endale meelepäraseid komponente ning kasutada ära ka külmkappi eelmisest päevast järelejäänud toidu. Alljärgnev supp valmib lihtsatest komponentidest ning on üheks ideeallikaks suvise supi valmistamisel. Meelepäraseid komponente võid aga siia suppi lisada nii palju, kui soovi on!

Valmistamine

1, Haki retsepti 6 esimest komponenti meelepärasteks tükkideks. 2, Seejärel lisa juust ning maitseained. Lase segul maitsestuda vähemalt 15 minutit, seejärel lisa keefir. 3,Sega ning maitsesta lõplikult!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

supp
2 tk – Kartul
2 tk – Muna
2 tk – Hapukurk
100 g – Kurk
10 g – Till värske
125 g – Heeringafilee kergsoola
50 g – Juust
2 tl – Dijoni sinep
1 tk – Sidrun
1 L – Keefir
1 g – Sool
1 g – Must pipar
10 g – Suhkur