Kohupiimasõrnikud rosinatega

Head kohupiimasõrnikud sobivad söömiseks nii soojalt kui külmalt.

Valmistamine

  1. Klopi munad lahti, lisa jahu, sega korralikult, et ei jääks tükke. Lisa kohupiim, suhkur, värskelt pressitud sidrunimahl, rosinad ja terake soola. Keera kõik hästi segamini ja lase pisut seista.
  2. Prae keskmisel kuumusel õli ja või segus mõlemalt poolt ilusasti kuldseks, keerates ole ettevaatlik, võivad laguneda.

Nipid ja soovitused

Söö sõrnikuid soojalt mõne mõnusa moosi või hapukoorega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
800 g – Kohupiim
5 tk – Muna
3 dl – Nisujahu
1 spl – Suhkur
1 g – Sool
1 spl – Rosinad
0.50 tk – Sidrun
1 spl – Õli
1 spl – Või