Spinati ja feta juustu pirukas

Spinati ja feta juustu pirukas

Valmistamine

  1. Vala spinatile peale kausis keev vesi. Lase seista 5 minutit ja kurna. Sega juurde 1 spl riivitud sidrunikoort, murendatud feta ja munad. Sega ühtlaseks ja maitsesta musta pipraga.
  2. Võta 3 lehte filotainast ja pintselda neid sulavõiga. Lao üksteise peale ja lõika neljaks. Tee nii ka ülejäänud lehtedega. Tõsta keskele spinatisegu ja keera tainaservad ringiratast peale.
  3. Pintselda servad võiga ja küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Spinat
1 tk – Sidrun
3 tk – Muna
1 g – Must pipar
80 g – Või
6 tk – Filotaigen
200 g – Feta juust