Tšillikastmega veisefileesalat

Tšillikastmega veisefileesalat

Valmistamine

  1. Kastme jaoks sega hakitud küüslauk (2 küünt) ja tšilli, laimimahl, sojakaste, õli ja fariinsuhkur.
  2. Aseta salatilehed serveerimisalusele. Lõika kurk pikuti pooleks ning viiluta. Poolita kirsstomatid, koori ja riivi porgandid ning lõika porru pikkadeks ribadeks. Aseta kõik salatilehtedele, haki lehtpetersell ja puista kõige peale.
  3. Kuumuta grill- või malmpann. Hõõru liha mõlemalt poolt 1 sl õliga kokku, pruunista kummaltki poolt 2 minutit ning tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga.
  4. Keera liha fooliumisse ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Lõika liha 0,5 cm paksusteks viiludeks, tõsta salatile ja nirista peale kaste. Serveeri kohe.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Küüslauk
1 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Laim
1 spl – Sojakaste
2 spl – Õli
1 spl – Fariinsuhkur
Salat
1 tk – Kurk
200 g – Kirsstomat
2 tk – Porgand
1 tk – Porrulauk
1 tk – Petersell värske
600 g – Veise sisefilee
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Lehtsalat