Kategooriad
Tšillikastmega veisefileesalat
Tšillikastmega veisefileesalat
Valmistamine
- Kastme jaoks sega hakitud küüslauk (2 küünt) ja tšilli, laimimahl, sojakaste, õli ja fariinsuhkur.
- Aseta salatilehed serveerimisalusele. Lõika kurk pikuti pooleks ning viiluta. Poolita kirsstomatid, koori ja riivi porgandid ning lõika porru pikkadeks ribadeks. Aseta kõik salatilehtedele, haki lehtpetersell ja puista kõige peale.
- Kuumuta grill- või malmpann. Hõõru liha mõlemalt poolt 1 sl õliga kokku, pruunista kummaltki poolt 2 minutit ning tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga.
- Keera liha fooliumisse ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Lõika liha 0,5 cm paksusteks viiludeks, tõsta salatile ja nirista peale kaste. Serveeri kohe.
KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit
Salat
1 tk – Porrulauk
1 g – Sool
600 g – Veise sisefilee
1 tk – Kurk
2 tk – Porgand
1 g – Must pipar
200 g – Kirsstomat
1 tk – Petersell värske
1 tk – Lehtsalat
Põhikoostisosad
1 spl – Fariinsuhkur
1 tk – Laim
2 spl – Õli
1 spl – Sojakaste
1 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Küüslauk