Tortellini pastaga kalkunisupp

Otse Itaaliast!

Valmistamine

  1. Lõika kalkunifilee peenikesteks ribadeks ja maitsesta soolaga. Kuumuta suurel pannil õli. Pane pannile hakitud koostisosad: paprika, porgandid, sibul, küüslauk, basiilik ja punane pipar ning kuumuta segades umbes 5 minutit.
  2. Aja potis puljong keema, kalla kogu pannil olev kraam potti, kata kaanega ja hauta 10 minutit. Suurenda kuumust, pane juurde suvikõrvitsad ja tortellinid ning tükeldatud kalkuniliha ja keeda 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga.

Nipid ja soovitused

Serveeri riivitud parmesaniga vastavalt maitsele.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Kalkunifilee
1 tl – Oliiviõli
1 tk – Roheline paprika
3 tk – Porgand
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
1 spl – Basiilik värske
1.50 L – Kanapuljong
2 tk – Suvikõrvits
500 g – Tortellinid
1 g – Sool
1 g – Must pipar
0.25 tl – Jahvatatud punane pipar
1 tk – Parmesan