Hirsipuder muskaatkõrvitsaga

Hirsipuder muskaatkõrvitsaga

Valmistamine

  1. Pese hirsitangud sooja veega (soovi korral kupata) ning keeda soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.
  2. Lisa riivitud kõrvits, kookospiim, mesi, soovi korral kookosõli ning jätka hautamist, kuni puder on valmis. Olenevalt hirsi sordist võib selleks kuluda 15–40 minutit.
  3. Valmis puder maitsesta sidruni mahla ning vanilliga.
  4. Serveeri meelepäraste marjade, keedise, mee, mandlilaastude, erinevate seemnete või pähklitega.
  5. Lisa valmis pudrule maitse mitmekesistamiseks ja toiteväärtuse tõstmiseks veidike mandli- või pähklivõid.

Nipid ja soovitused

Serveeri meele päraste marjade, keedise, mee, mandlilaastude, erinevate seemnete või pähklitega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
0.50 L – Vesi
1 tk – Sidrun
160 g – Hirsitang
1 g – Meresool
0.20 L – Santa Maria Kookospiim
20 g – Mesi
150 g – Muskaatkõrvits
1 g – Vanillisuhkur