Kalkunipada

Kalkuniliha on tervislik ja maitsev. Õunasiider annab sellest tehtud pajaroale hapuka maitse, mida täiendab mõnusalt värske salvei.

Valmistamine

  1. Tükelda kalkuniliha ja pruunista pannil võis igast küljest, maitsesta soola-pipraga. Pruunista ka hakitud sibul. Pane liha ja sibul suurde potti. Lisa siider ja hauta 5 minutit. Sega hulka kuubikuteks lõigatud õun ja tomatid ning vahukoor.
  2. Keeda tasasel tulel veel mõni minut. Timmi pajaroog kastmepaksendajaga sobiva paksuseni.
  3. Puista üle hakitud peterselli ja salveiga. Serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 g – Või
2 tk – Tomat
3 dl – Õunasiider
1 g – Must pipar
2 dl – Vahukoor
1 spl – Salvei värske karbis
600 g – Kalkunifilee
1 tk – Sibul
2 spl – Petersell värske
1 g – Hele kastmepaksendaja
1 g – Sool
1 tk – Õun