Kreeka jogurt kuuma mündise marjakastmega

Kreeka jogurtiga saab väga hõlpsalt maitsva magustoidu. Kuum marjakaste külma kreemise jogurti juurde valmib üsna kiiresti.

Valmistamine

  1. Pane kastrulisse mustikad, vaarikad, vesi, suhkur ja sidrunimahl. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja lase 8–10 minutiga paksemaks podiseda.
  2. Võta pliidilt ja sega hulka või ning peeneks hakitud mündilehed. Jaga jogurt pokaalidesse või kaussidesse. Serveeri kuuma kastmega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 dl – Mustikad
2 dl – Vaarikad
1.50 dl – Vesi
0.75 dl – Suhkur
2 spl – Sidrunimahl kontsentraat
20 g – Või
40 g – Mündilehed
6 dl – Kreeka jogurt