Kreekapärased takod

Krrekapärased takod

Valmistamine

  1. Tükelda kana suupärasteks tükkideks ning sega oregano, tilli, peterselli ja soolaga.
  2. Tükelda fetajuust kuubikuteks, poolita kirsstomatid, tükelda kurgid ja viiluta õhukeselt punane sibul.
  3. Mikserda teises kausis toorjuust, 200 g fetat, Kreeka jogurt ja küüslauguküüned õhuliseks massiks.
  4. Pintselda või pritsi tortiljadele oliiviõli ja pruunista kuumal pannil mõlemalt poolt umbes minut.
  5. Pane iga tortilja sisse heldelt kreemi, kana ja köögivilju.
  6. Serveeri takosid kohe sidruniviilu ja ülejäänud fetaga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
500 g – Broilerifilee
1 tk – Till värske
1 tk – Petersell värske
3 g – Meresool
250 g – Feta juust
250 g – Kirsstomat
250 g – Kurk
100 g – Punane sibul
250 g – Toorjuust
120 g – Kreeka jogurt
2 tk – Küüslauk
8 tk – Nisutortilla
1 tk – Sidrun
2 tk – Oregano