Imelised oad

Imelised oad

Valmistamine

  1. Sellesse salatisse sobivad noored ja peenikesed hõrgud oad. Lõika neil sabad ära ja viska oad pannile koos õli ja puhastatud- tükeldatud küüslauguga. Kui oad on veidi vanemad ja puisemad, tuleb sul neid enne pisut keeta või aurutada.
  2. Keeruta ubadele veskist meresoola peale. Lisa pannile kirsstomatid. Prae natuke, kõrbema ära midagi lase, kuigi tuli võiks olla üsna vinge. Kui vaja, maitsesta veel soola-pipraga.
  3. Aseta kaussi peoga rukolat ja kalla oad peale. Mingit kastet pole vaja. Maitsestunud õli ja tomatitest immitsev mahl nõrguvad ka rohelisele. Serveeri parmesanilaastudega kas kohe kuumalt või juba jahtunult.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Koostis
400 g – Türgiuba värske
300 g – Kirsstomat
30 g – Küüslauk
3 g – Sool
3 g – Must pipar
3 spl – Parmesan
20 g – Rukola