Kana-riisisupp

Kana-riisisupp

Valmistamine

  1. Tükelda porgand, haki sibul. Kuumuta pannil või ning prae porgandit ja sibulat selles madalal kuumusel ja aeg-ajalt segades, kuni kuumus on neist läbi käinud ja sibul läbipaistev.
  2. Kuumuta puljong potis keemiseni ja vala sisse panni sisu. Keeda 5–7 minutit. Lisa ka brokoli, kana ja riis ning keeda veel umbes 10 minutit. Maitse ja vajadusel lisa soola

Nipid ja soovitused

Puista sisse veel maitserohelist, eriti hästi passib kanasupi sisse petersell.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Porgand
1 tk – Sibul
25 g – Või
1 L – Kanapuljong
20 g – Brokoli
150 g – Broilerifilee
100 g – Pikateraline riis
3 g – Sool
20 g – Maitseroheline