Pavlova-segadus

Pavlova-segadus

Valmistamine

  1. Vahusta koor pisukese vanillsuhkru ja sidrunimahlaga. Arvesta, et peale tuleb palju magusaid asju, nii et koor võiks olla mõnusalt hapukas. Puhasta marjad ja viiluta suuremad, kui vaja.
  2. Võta suur ilus vaagen ja lao kõik kokku. Alla pane jäätiseviilud (mulle meeldib väga plombiir šokolaaditükkidega). Peale murenda mõni beseepilv — neid müüakse kohvikutes ja suuremates poodides, aga agaramad teevad ise. Siis puista marju. Nüüd tõsta vahukoort, veel beseed ja marju, marju, marju.

Nipid ja soovitused

Söö kohemaid, see ei ole säilitamise magustoit. Ja vaevalt, et seda säilibki. Absoluutne klassika suurtel suvistel pidudel.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Koostis
1 L – Vanillijäätis
100 g – Mustikad
150 g – Besee
100 g – Astelpaju külmutatud
3 L – Vanillisuhkur
100 g – Punased sõstrad
100 g – Vaarikad
100 g – Maasikad värsked
200 ml – Kohvikoor