Tomati-fetajuustu vorm

Tuntava ürdimaitsega vorm saab fetajuustust paraja annuse pikantsust.

Valmistamine

  1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Määri vorm õliga.
  2. Viiluta tomatid 2 mm paksuseks ja lao viiludest üks kiht ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga, puista peale pool hakitud ürtidest ja kogu murendatud fetajuust. Lao uuesti kiht tomateid ja maitsesta soola-pipraga ning raputa peale ülejäänud ürdid.
  3. Lõika 2 saiaviilu väikesteks kuubikuteks, raputa vormile ja maitsesta paprikaga. Küpseta 35–40 minutit.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
3 spl – Oliiviõli
1 kg – Ploomtomat
1 g – Sool
1 g – Must pipar
3 spl – Petersell värske
1 spl – Majoraan kuivatatud
250 g – Feta juust
1 tk – Sai
1 tl – Paprika jahvatatud
1 g – Õli