Liha kama-jogurtimarinaadis

Pisut kamajahu annab lihale koduselt leivase maitse. Lase lihal kindlasti seista marinaadis üle öö, et maitse jõuaks pealispinnast sügavamale.

Valmistamine

  1. Sega kamajahu jogurtiga ja siis sega hulka ürdid. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Lõika filee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane marinaadi. Sega nii, et kogu liha oleks marinaadiga kaetud (värskelt pressitud sidrunimahl). Jäta ööseks maitsestuma.
  3. Prae lihalõigud (grill)pannil mõlemalt poolt pruuniks. Küpseta 180-kraadises ahjus 15‒20 minutit.

Nipid ja soovitused

Serveeri kartulipudru ja marineeritud kurgiga.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
0.75 dl – Kamajahu
3 dl – Maitsestamata jogurt
1 kg – Seavälisfilee
1 tk – Sidrun
1 spl – Petersell värske
1 spl – Tüümian värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar