Apelsini-avokaadosalsa lõhega

Apelsini-avokaadosalsa lõhega.

Valmistamine

  1. Koori apelsin ja eralda viljaliha.
  2. Poolita avokaado, eemalda seeme ja viljaliha ning haki viljaliha kuubikuteks.
  3. Haki koriander ja sibul peeneks.
  4. Sega oliiviõli ja laimimahl ning maitsesta kergelt soola-pipraga.
  5. Sega salati komponendid kastmega ja aseta salsa taldrikule värske spinatisalati lehtedele.
  6. Kuumuta pannil õli, prae lõhefilee mõlemalt poolt ja maitsesta soola-pipraga. Serveeri koheselt.

Nipid ja soovitused

Jalapenot saad osta konservina hästivarustatud poodidest, kuid samuti võid salsa sisse lisada ka hakitud tšillit. Tavalise apelsini asemel võid salsa valmistada ka veriapelsiniga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Apelsin
1 tk – Avokaado
1 tk – Punane sibul
2 tl – Roheline jalopeno
2 tl – Laimimahl
2 spl – Oliiviõli
1 tl – Koriander värske
1 tl – Spinat
1 tl – Õli
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 tk – Lõhefilee