Paneeritud baklažaan juustutäidisega

Lihtne ja imehea, sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks.

Valmistamine

  1. Lõika baklažaanist pikuti õhukesed viilud. Leota neid koos soolaga 15 minutit, et kaoks mõru maitse.
  2. Lõika mozzarella viiludeks. Klopi lahti munad ja lisa näpuotsaga soola.
  3. Võta baklažaaniviil ja laota sellele mozzarellaviilud, pane peale teine viil ja suru kokku. Kasta kokkusurutult lahtiklopitud munasse ja paneeri riivsaias.
  4. Pane kuumale pannile, kus on paar supilusikat oliiviõli. Küpseta õrnal tulel mõlemalt poolt, kuni viilud on kuldpruunid. Naudi kohe kuumalt.

Nipid ja soovitused

Kuivata mõned ciabattaviilud ja jahvata riivsaiaks. Isetehtud riivsaias paneeritud baklažaan maitseb paremini.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Baklažaan
125 g – Mozzarella juust
2 tk – Muna
1 tk – Riivsai
1 g – Sool
1 g – Oliiviõli