Murulaugused kanafileed melonisalatiga

Maitseka toorjuustuga täidetud kanafilee on serveeritud kerge vürtsise salatiga. Kui teravust ei armasta, siis ei maksa tšillit lisada.

Valmistamine

  1. Sega toorjuust ja hakitud päikesekuivatatud tomatid. Tee kanafileesse küljelt sisselõige nii, et tekiks justkui tasku, ja täida see toorjuustuga. Raputa fileele igast küljest soola. Pane peale basiilikuleht või paar ja keera ümber singiviil. Küpseta 175-kraadises ahjus 20–25 min.
  2. Tõsta ahjust ja lase enne serveerimist 5 min fooliumi all seista. Lõika meloni viljaliha kuubikuteks, viiluta sibul ja salat. Haki tšilli hästi peeneks. Sega kõik tükeldatud ained kausis. Lisa õli ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kanafileega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Salat
2 spl – Sidrunimahl kontsentraat
3 spl – Oliiviõli
1 tk – Jääsalat
1 g – Must pipar
1 tk – Punane sibul
1 g – Sool
400 g – Melon kollane
2 tl – Tšillipipar värske
Põhikoostisosad
2 spl – Päikesekuivatatud tomatid õlis
4 spl – Toorjuust murulauguga
12 tk – Toorsuitsusink viil
1 tk – Basiilik värske
4 tk – Broilerifilee