Kategooriad
Erineva kattega bruschettad
Erineva kattega bruschettad
Valmistamine
Bruschetta’d prosciutto ja meloniga:
- Nirista röstitud ciabatta’le veidi oliiviõli, laota peale singiviilud ja õhukesed meloniviilud.
- Piserda peale palsamiäädikat.
Bruschetta’d kitsejuustu ja peediga:
- Sega marinaadiks kokku oliiviõli, peenelt hakitud küüslauk, palsamiäädikas ja hakitud pune.
- Viiluta peet õhukeselt ja pane paariks tunniks marinaadi.
- Aseta ciabatta’dele kitsejuustuviilud, sinna peale peediviilud, paar rukolalehte, seedermänniseemneid ja veidi peetidest üle jäänud marinaadi.
- Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.
Bruschetta’d ricotta ja pirniga:
- Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga.
- Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid.
- Nirista peale meetriibud.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Prosciutto&melon
1 tk – Toorsuitsusink viil
2 spl – Palsamiäädikas
200 g – Melon kollane
1 tk – Ciabatta
2 spl – Oliiviõli
Riccota&pirn
4 spl – Ricotta
1 tk – Ciabatta
3 g – Must pipar
3 g – Sool
100 g – Kreeka pähkel
1 tk – Pirn
1 spl – Mesi
Kitsejuust&peet
1 tk – Ciabatta
1 tk – Keedetud peet
1 spl – Seedermänniseemned
200 g – Kitsejuust
20 g – Rukola