Rohelise köögivilja wok kanaga

Rohelise köögivilja wok kanaga

Valmistamine

1.Lõika broilerifileed ribadeks.

  1. Haki küüslauk ja ingver.
  2. Lõika brokoli õisikuteks ja paprika ribadeks.
  3. Auruta või keeda brokoliõisikuid soolaga maitsestatud vees 1 minut.
  4. Sega kastme jaoks sojakaste, veiniäädikas ja mesi.
  5. Kuumuta wok-pannil 1 sl õli.
  6. Pruunista kanafileed.
  7. Lisa küüslauk ja ingver.
  8. Prae hetk ja maitsesta soola ning pipraga.
  9. Tõsta broilerifileed kõrvale ja kuumuta pannil veel 1 sl õli.
  10. Prae kiirelt parika, hernekaunad ja brokoli.
  11. Lisa pruunistatud kanafileed ja vala peale kaste.
  12. Sega kiirelt läbi ja puista peale kõrvitsaseemned.

Nipid ja soovitused

Serveeri kohe keedetud pruuni riisiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
2 spl – Oliiviõli
2 tk – Broilerifilee
20 g – Küüslauk
3 g – Ingver
1 tk – Spargel
1 tk – Roheline paprika
200 g – Hernes värske
2 spl – Sojakaste
1 tl – Palsamiäädikas
1 tl – Mesi
3 g – Sool
3 g – Must pipar
3 spl – Röstitud kõrvitsaseemned
Serveerimiseks
300 g – Pruun riis