Suvemarjamisu

Suvemarjamisu

Valmistamine

  1. Vahusta koor ning toorjuust koos 2 sl suhkruga tihedaks vahuks. Purusta 100 grammi marjadest 2 sl suhkruga püreeks, ülejäänud marjad jäta terveks, aga kui on väga suured, siis tükelda.
  2. Lao küpsised üksteise kõrvale kõrge äärega nõusse ja niisuta neid veiniga. Puista küpsistele marju ning purustatud beseetükke. Määri peale kiht toorjuustusegu ning korda veel kord sama: küpsised, marjad, beseed ja pealmiseks kihiks jääb toorjuustusegu, millele kalla peale marjapüree.
  3. Tõmba kahvliga desserdi pind marmorimustriliseks. Aseta kook üheks ööks või vähemalt kaheks tunniks külmikusse. Serveerides võid peale asetada beseesid ja mündilehti.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
200 g – Savoiard küpsised
3 dl – Kohvikoor
200 g – Suhkur
1 dl – Vein Moscato
600 L – Vaarikad
300 g – Toorjuust maitsestamata
1 tk – Besee