Värvikas sealiharisotto

Värvikas sealiharisotto

Valmistamine

Valmistusviis Lõika sealiha tükkideks ning koori ja haki sibul. Koori juurviljad ning lõika need väikesteks kuubikuteks või tükkideks. Kuumuta potis rasvaine ja pruunista selles kergelt sealiha. Kui liha on rasvane, pole muud rasva tarvis. Lisa sibul ja riis ning sega natuke aega. Pane siis juurde vesi ja puljongikuubik. Lisa kaalika- ja porgandikuubikud ning veidi hiljem tükeldatud oad ja väikesed paprikatükid. Maitsesta risotto ja hauta rooga umbes 20 minutit, vahepeal segades. Valmis roale puista hakitud peterselli või kääridega tükeldatud muid värskeid ürte.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Koostis
350 g – Sealiha
1 tk – Sibul
1 spl – Õli
2 dl – Risotoriis
4 dl – Vesi
1 tk – Köögiviljapuljong
1 tk – Kaalikas
1 tk – Porgand
2 dl – Aedoad värske
1 tk – Punane paprika
1 tl – Karri
3 g – Must pipar
1 spl – Petersell värske