Ürtidega kanafilee

Kasuta kanaroa valmistamisel värskeid koduaia ürte. Tee lisandiks ports salatit ja kerge söök ongi olemas!

Valmistamine

  1. Sega hakitud petersell ja pune, lisa riivitud sidrunikoor ning peenestatud küüslauk (3 küünt). Prae kanafileed võis kuldpruuniks (3–4 minutit kummaltki poolt). Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale.
  2. Eemalda pann pliidilt ja pane sinna pool ürdisegust. Tõsta pliidile tagasi. Lisa puljong ning kuumuta keemiseni.
  3. Pane kanafileed pannile ja hauta kaane all 7–8 minutit. Raputa roale ülejäänud ürdid ja serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
4 tk – Broilerifilee
1 dl – Petersell värske
2 spl – Pune kuivatatud
1 tk – Sidrun
1 tk – Küüslauk
3 spl – Või
2 dl – Kanapuljong
1 g – Sool
1 g – Must pipar