Kana ja kahe kapsa panniroog

Kana ja värsked köögiviljad – see ongi õige kesksuve roog. Võimalusel valmista vokkpannil.

Valmistamine

  1. Lõika kanafileed ribadeks ja pane kilekotti. Raputa kotti tärklis. Sega soja, riivitud ingver (väike jupp) ja purustatud küüslauk (2 küünt). Lisa kotti ja klopi hästi segamini. Pane 30 minutiks külmkappi.
  2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanaribasid 4–5 min. Tõsta panni äärde. Lisa brokoli- ja lillkapsaõisikud, selleri- ja porgandiviilud ning sibulasektorid. Kuumuta veel 5–6 min ja lisa puljong.
  3. Lükka kana tagasi köögiviljade sekka ja kuumuta veel 5–6 min. Maitsesta soola ja pipraga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
3 tk – Broilerifilee
3 spl – Maisitärklis
2 spl – Sojakaste
1 tk – Ingver
1 tk – Küüslauk
1 g – Õli
150 g – Brokoli värske
150 g – Lillkapsas
100 g – Varsseller
2 tk – Porgand
1 tk – Sibul
2.50 dl – Kanapuljong
1 g – Sool
1 g – Must pipar