Baklažaani-pähklivõie

Tervislik ja maitsev leivakate hõrgu kitsejuustu ja Kreeka pähklitega.

Valmistamine

  1. Viiluta pestud baklažaan ja pruunista mõlemalt poolt oliiviõlis. Lase pisut jahtuda ja tükelda väiksemaks.
  2. Purusta kõik ained blenderis või minilõikuris (küüslauk on 1 küüs). Pressi poolest sidrunist välja mahl, haki koriander.
  3. Naudi koos rukkikrõpsude, tükeldatud köögivilja või ciabattaga.

Nipid ja soovitused

Serveerimiseks võib kasutada granaatõunaseemneid.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
3 g – Must pipar
1 spl – Oliiviõli
1 dl – Koriander värske
30 g – Kitsejuust
1 tk – Küüslauk
3 g – Sool
1 tk – Rukkikrõpsud
1 tk – Sidrun
30 g – Kreeka pähkel
1 tk – Baklažaan