Baklažaani-pähklivõie

Tervislik ja maitsev leivakate hõrgu kitsejuustu ja Kreeka pähklitega.

Valmistamine

  1. Viiluta pestud baklažaan ja pruunista mõlemalt poolt oliiviõlis. Lase pisut jahtuda ja tükelda väiksemaks.
  2. Purusta kõik ained blenderis või minilõikuris (küüslauk on 1 küüs). Pressi poolest sidrunist välja mahl, haki koriander.
  3. Naudi koos rukkikrõpsude, tükeldatud köögivilja või ciabattaga.

Nipid ja soovitused

Serveerimiseks võib kasutada granaatõunaseemneid.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Baklažaan
30 g – Kreeka pähkel
30 g – Kitsejuust
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sidrun
1 spl – Oliiviõli
1 dl – Koriander värske
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Rukkikrõpsud