Spargli-peekonispagetid

Peekoni-sparglipasta on mõnusas sidrunikastmes.

Valmistamine

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente.
  2. Valmista samal ajal kaste. Lõika peekon ribadeks ja pruunista kuumal pannil. Lisa pannile tükeldatud spargel (vars lõika umbes neljaks), koor, puljong, sidrunikoor (2 tl) ja -mahl (0,5 dl). Kuumuta keskmisel kuumusel mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Sega kuumade nõrutatud spagettidega läbi ja serveeri taldrikutelt. Puista üle värskelt riivitud Parmesaniga ja naudi kohe!

Nipid ja soovitused

Kes liha ei armasta, kasutagu peekoni asemel külmsuitsulõhet.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
500 g – Täistera spagetid
110 g – Suitsupeekon
500 g – Spargel
3 dl – Vahukoor
1 dl – Köögiviljapuljong
1 tk – Sidrun
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 dl – Parmesan