Panna Cotta magustoit

Panna Cotta magustoit

Valmistamine

  1. Kuumuta rõõskkoor, suhkur ja vanillisuhkur paksupõhjalises potis segades keemiseni.
  2. Keera kuumus maha ja keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades 5 minutit.
  3. Võta tulelt ja lisa zelatiin, sega korralikult läbi ning lase veidi jahtuda.
  4. Jaga magustoit nelja kaussi/klaasi/purki ja pane külma ligi neljaks tunniks.
  5. Kata pann küpsetuspaberiga. Purusta kommid, laota pannile, lase sulada ja tõsta jahtuma. Sellest murrad hiljem koorekommi krõpsud magustoidule.
  6. Tee valmis marjakaste, aseta see tahenenud Panna cottale enne serveerimist koos koorekommi krõpsuga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
100 g – Külmutatud marjasegu
50 g – Suhkur
Koostis
4 g – Zelatiin
2 tl – Vanillisuhkur
50 g – Suhkur
400 ml – Kohvikoor
50 g – Koorekomm