Karjuse pirukas Sandra moodi

Karjuse pirukas

Valmistamine

  1. Tükelda sibul, prae õlis. Tõsta kuumust, lisa hakkliha ja pruunista, lisa tomatikaste ja kuumuta 5-10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees. Nõruta ning tambi või ja piimaga pudruks, maitsesta soolaga.
  3. Kalla hakklihakaste ahjuvormi, laota peale kartulipuder. Tee kahvliga siiruviiruline muster.
  4. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni pealt on kuldpruun.
  5. Serveeri värske salatiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Sibul
300 g – Seahakkliha
280 g – Tomatikaste
Kartulipuder
800 g – Kartul
200 ml – Piim
75 g – Või
Salat
300 g – Tomat
25 g – Roheline sibul
100 g – Hapukoor