Pannipitsa

Pannipitsa

Valmistamine

  1. Lahusta pärm käesoojas vees. Lisa ülejäänud ained ning sõtku tainas ühtlaseks ja sitkeks.
  2. Vooderda Ø 28 cm võitatud pirukavorm tainaga. Lase põhjal veidi rätiku all kerkida.
  3. Täidise jaoks prae hakkliha sibulaga, nõruta purustatud tomatid. Laota täidiseks vajalikud ained retseptis toodud järjekorras põhjale.
  4. Küpseta 225C ahjus 20-30 minutit.
  5. Lisa muna pärast 20 min möödumist pitsa keskele (kui soovid, et munakollane oleks läbi küpsenud, siis varem).
  6. Serveeri soojalt!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kate
400 g – Purustatud tomatid
600 g – Kodune hakkliha
1 tk – Muna
200 g – Juust
Põhi
10 g – Pärm
150 g – Nisujahu
25 g – Või
1 tl – Suhkur