Kaneelirullimaitseline saiavorm

Saiavorm on alati hea mõte ning see valmib tihtipeale sellest, mis koduses kapis leidumas on. Siin on aga üks imeline ja väga lihtne retsept, mille tulemusena valmib tõeline maius, mis on eriti meeltmööda kõikidele kaneelirullisõpradele!

Valmistamine

  1. Vahusta toasoe või kaneeli ja suhkruga. Määri või-segu röstsaiaviiludele ning lõika siis saiaviilud neljaks.
  2. Seejärel aseta saiakuubikud võiga määritud ahjuvormi (18x26). Sega omavahel katte ained ning vala segu vormi, suru kergelt saiaruutudele peale ning lase vormil toatemperatuuril seista u 15 min. S
  3. eejärel küpseta saiavormi pöördõhurežiimil 180 kraadi juures 35-40 minutit.
  4. Lase jahtuda ning seejärel nirista vorm üle lahtisegatud vanillipudinguga ning raputa üle tuhksuhkruga!

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Koostis
150 g – Või
3 tl – Kaneel jahvatatud
100 g – Suhkur
375 g – Röstsai
Kate
3 dl – Kohvikoor
3 tk – Muna
50 g – Suhkur
1 tl – Vanillisuhkur
0.25 tl – Kaneel jahvatatud
Peale
1 tk – Vanillipuding
1 tl – Tuhksuhkur