Kala-krevetivardad

Põnevad grillvardad, kus maheda marinaadi abil saavad ühtseks suupisteks väga erinevad komponendid.

Valmistamine

  1. Sega kausis marinaadiained (lisa 1 hakitud küüslauguküüs). Tükelda kala ja pane marinaadi.
  2. Lõika peekon 5–6 cm laiusteks ribadeks ning rulli igaühe sisse paar krevetti.
  3. Tükelda paprikad. Lisa vardasse vaheldumisi seened, paprikatükid, kala ja peekonirullid ning pintselda marinaadiga.
  4. Grilli vardaid aeg-ajalt keerates ja marinaadiga maitsestades umbes 7 minutit.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
100 g – Krevetid kooritud
400 g – Vikerforellifilee
100 g – Šampinjonid
50 g – Ameerika peekon tk
1 tk – Kollane paprika
1 tk – Punane paprika
Marinaad
1 spl – Sinep kange
3 spl – Õli
1 tk – Küüslauk
1 tl – Tomatipüree
1 g – Must pipar
2 spl – Sojakaste
0.50 tl – Tabasco kaste