Kategooriad
Kala-krevetivardad
Põnevad grillvardad, kus maheda marinaadi abil saavad ühtseks suupisteks väga erinevad komponendid.
Valmistamine
- Sega kausis marinaadiained (lisa 1 hakitud küüslauguküüs). Tükelda kala ja pane marinaadi.
- Lõika peekon 5–6 cm laiusteks ribadeks ning rulli igaühe sisse paar krevetti.
- Tükelda paprikad. Lisa vardasse vaheldumisi seened, paprikatükid, kala ja peekonirullid ning pintselda marinaadiga.
- Grilli vardaid aeg-ajalt keerates ja marinaadiga maitsestades umbes 7 minutit.
KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit
Põhikoostisosad
100 g – Krevetid kooritud
400 g – Vikerforellifilee
100 g – Šampinjonid
50 g – Ameerika peekon tk
1 tk – Kollane paprika
1 tk – Punane paprika
Marinaad
1 spl – Sinep kange
3 spl – Õli
1 tk – Küüslauk
1 tl – Tomatipüree
1 g – Must pipar
2 spl – Sojakaste
0.50 tl – Tabasco kaste