Fooliumis küpsetatud kana ja köögiviljad

Sügiseselt köögiviljane roog valmib mugavalt fooliumis. Soovi korral lisa ka kartuleid.

Valmistamine

  1. Pane kanakoivad kaussi, hõõru kokku muskaatpähkli ja soolaga ning jäta 20–30 minutiks seisma.
  2. Koori, poolita ja viiluta sibulad. Koori ja viiluta porgandid. Koori tomatid, kastes need enne korraks kuuma vette, ja lõika sektoriteks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja lõika viiludeks. Viiluta küüslauguküüned (4 tk). Haki till.
  3. Jaga kanakoivad neljaks portsjoniks ja tõsta eraldi fooliumitükkidele. Lao peale sibul, küüslauk, tomat, porgand, paprika ja hakitud till. Raputa peale soola ja pipart.
  4. Küpseta 180-kraadises ahjus 50 minutit.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 kg – Broileri poolkoivad
1 tl – Muskaatpähkel jahvatatud
2 tk – Sibul
2 tk – Porgand
3 tk – Tomat
2 tk – Punane paprika
1 tk – Küüslauk
1 tk – Till värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar