Kalkunisteik salatiga

Kalkunisteik salatiga

Valmistamine

  1. Kuivata liha majapidamispaberiga ja prae pannil mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Viiluta mozzarella.
  3. Aseta lihale päikesekuivatatud tomatid ja mozzarella-viilud.
  4. Küpseta ahjus 170 kraadi juures viis minutit.
  5. Serveeri liha rohelise salati ja tomatitega.

Nipid ja soovitused

Soovi korral võib salatile niristada veidi õli või valmistada kerge õlikastme. Ära küpseta liha üle, sest nii muutub see tuimaks.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
2 tk – Kalkunifilee
1 tk – Mozzarella kirsid
4 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis
6 tk – Kirsstomat
1 tk – Lehtsalat
1 g – Sool
1 g – Must pipar